Veterinæren for hund og katt

Petrus består av et team dedikerte veterinærer som utelukkende er opptatt av det beste for din hund og katt. Vi ligger på St.Hanshaugen lett tilgjengelig med bil eller kollektivt. Vi har koselige lokaler for både deg og din firbeinte bestevenn. Men hvorfor skal du velge Petrus? Vi har faste priser og lange åpningstider - Altså ingen overraskende tilegg og åpne dører når du trenger det.

Du kan enkelt booke time ved å trykke på "bestill time" øverst på siden eller så kan du ringe oss på telefon:

474 72 765

Faste og forutsigbare priser? Lange åpningstider? Fullt fokus på hund og katt? Voffor ikke

Vi er menneskets beste venns beste venn

Hvorfor hund og katt, og ikke fugl eller fisk?

Selvom Petrus Veterinærer elsker alt fra chinchilla til gullfisk, ønsker vi å spesialisere oss på Norges firbeinte bestevenner; nemlig hund og katt. Behovene for veterinærhjelp er allerede veldig varierte og behandlingstilbudet blir mer kompleks med mange forskjellige dyrearter. Det innebærer også behov for spesialisert utstyr og kompetanse hos veterinærene. Fordi vår klinikk kun fokuserer på hund og katt fjerner vi litt av den kompleksiteten og kan derfor tilby faste og forutsigbare priser og en bookingløsning der du selv kan bestille time! Ta en titt på tjenestene og prisene våre for å finne ut mer.

Se våre priser

Tjenester

Vi kan hjelpe deg med de alle de vanligste undersøkelsene og behandlingene ditt dyr behøver, samt enkle planlagte kirurgiske inngrep og tannbehandlinger. Der vi ikke har riktig kompetanse eller utstyr henviser vi deg gjerne til riktig spesialist.

Våre faste og forutsigbare priser inkluderer alt av legemidler og utstyr som behøves for å gjennomføre behandlingen.

Prøv en videokonsultasjon neste gang du har behov for veterinærhjelp

En videokonsultasjon kan være et tidsbesparende og stressfritt alternativ til en fysisk konsultasjon for deg og ditt dyr. Det er nemlig ikke alltid det er nødvendig med et besøk til klinikken. Når kan det være lurt å heller bestille en videokonsultasjon?

Les mer om videokonsultasjon

Veterinæren for hund og katt

Fullt fokus på ditt dyr